Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Een crematie regelen in Nijmegen

Het overlijden van een dierbare is al moeilijk genoeg. Op zo’n emotioneel moment een crematie regelen valt niet mee. Uw hoofd zal vast niet staan naar al die praktische zaken. Maar u staat er niet alleen voor, uitvaartondernemer Uitvaart24 kan u helpen de crematie te regelen. Uw persoonlijke uitvaartleider regelt en verzorgt een complete crematie in het crematorium in Nijmegen, samen met u. Naar uw eigen smaak en wensen, van eenvoudig tot uitbundig, maar altijd stijlvol en waardig.
Bekijk onze pakketten om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Hier wordt duidelijk wat wij in verband met een crematie voor u kunnen regelen en voor welke prijs. Wij hebben drie pakketten samengesteld waarbij we een vaste (lage) prijsstelling hanteren. Eventuele aanvullingen daarop, passend bij uw wensen of die van de overledene, zijn in overleg altijd mogelijk. De kosten die daaraan verbonden zijn zullen altijd vooraf duidelijk zijn. Nooit onverwachte extra kosten achteraf als Uitvaart24 de crematie regelt.

Wilt u een beeld krijgen van hoe een crematie in het crematorium in Nijmegen eruit kan zien? Bekijk onze pakketten of bel 085-0160614 of mail naar info@crematorium-nijmegen.nl, Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Bekijk hier onze pakketten

Wat komt er allemaal kijken bij het regelen van een crematie in Nijmegen?

In de vaak verdrietige periode na een overlijden moeten veel beslissingen worden genomen, dat valt niet mee. Uitvaart24 begeleidt u hierin direct vanaf het moment dat u het overlijden meldt en regelt de crematie. We denken met u mee en zorgen dat elk onderdeel van de crematie tot in de puntjes geregeld is. Zodat u na de uitvaart een goed gevoel heeft over het afscheid dat u, samen met ons, heeft kunnen organiseren. We noemen een aantal zaken waaraan u kunt denken:

  • Het verzorgen, kleden en kisten van de overledene. Wij helpen daarmee, maar u kunt vast bepalen welke kleding de overledene zal dragen in de kist.
  • De keuze of de overledene thuis wordt opgebaard, of liever wordt overgebracht naar ons dienstencentrum of die van het crematorium in Nijmegen.
  • Het uitkiezen van de kist: de nette standaardkist die bij al onze pakketten dezelfde is, (en bij de meeste uitvaartondernemers standaard geleverd wordt). Of een andere kist, zoals bijvoorbeeld een gekleurde kist, een milieuvriendelijke of een kist van een andere houtsoort. Er is volop keuze op dit gebied. Zie daarvoor ook www.uitvaartkistwinkel.nl.
  • U kunt rouwkaarten bij ons bestellen, die geheel naar uw eigen wens worden ontworpen, gedrukt en als u dat wilt zelfs verzonden.
  • Als u bloemen bij de uitvaart wilt bestellen, kunt u dat bijvoorbeeld via www.heavenly-flowers.nl goed betaalbaar doen.
  • Het vervoer van de overledene naar het crematorium in Nijmegen regelen we voor u, uiteraard in overleg.
  • De keuze voor een uitvaart zonder plechtigheid, of een kort afscheid, of een uitgebreide condoleance met muziek en beeld in het crematorium in Nijmegen. (Zie hiervoor ook onze pakketten.)
  • De keuze voor consumpties bij de eventuele condoleance.
  • De asbestemming naderhand.
In onze pakketten kunt u alvast onze werkzaamheden bekijken en de prijs die daarbij hoort. Natuurlijk horen wij graag wat voor u de uitvaart in het crematorium in Nijmegen speciaal zou maken, en we regelen het voor u. Altijd in overleg, en u zult altijd vooraf weten wat de kosten zullen zijn.

Verzekerd of niet? U kunt een crematie regelen in Crematorium Nijmegen

Soms lijkt het alsof u gebonden bent aan de uitvaartondernemer die genoemd wordt op de polis van uw uitvaartverzekering, maar dat is niet zo. Meestal kunt u zelf kiezen voor een uitvaartondernemer die u de crematie laat regelen. Uitvaart24 kan een crematie regelen voor een bedrag dat lager ligt dan gemiddeld. Dat kan ook bij het crematorium in Nijmegen. Bekijk onze tarieven en u zult zien dat we een crematie voor u kunnen regelen die weliswaar minder kost, maar niet inlevert op de kwaliteit, stijl en waardigheid. Als we dat ook nog binnen het bedrag kunnen doen waar u voor verzekerd bent, hoeft u niet bij te betalen, terwijl dat volgens onderzoek vaak wel het geval is.

Vooraf een crematie regelen in het crematorium in Nijmegen

Het kan zijn dat u of iemand in uw omgeving ziek is en u graag zoveel mogelijk vooraf geregeld ziet, zodat op het moment dat het overlijden een feit is, u of uw nabestaanden zich kunnen focussen op wat op dat moment voor u of hen van belang is. Dan is het raadzaam alvast te oriënteren op de mogelijkheden en de wensen alvast vast te leggen, zonder dat daar verder verplichtingen aan verbonden zijn. Bij Uitvaart24 kan dat. Vult u gerust dit intakeformulier in. Dat helpt u voor uzelf ook duidelijk te krijgen hoe een en ander vorm moet krijgen. Uw eventuele nabestaanden krijgen daarmee ook een goed idee van uw wensen, mocht het zover zijn.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met het regelen van een crematie door Uitvaart24 in Nijmegen?

Bekijk ervaringen

Crematie in Nijmegen vooraf regelen? Intakeformulier