Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgt.


Crematorium Nijmegen

Het crematorium in Nijmegen, beschikt over twee aula’s. De Boszaal, met een beeld van een stralende zon achter de plaats waar de kist komt te staan, beschikt over 135 zitplaatsen. Hier is door de ramen tot op de grond goed uitzicht op de binnentuin. De Jonkerzaal, van het crematorium in Nijmegen, is kleiner, met een heel karakteristieke vorm en biedt plaats aan 35 genodigden. Bij de Boszaal is een eigen familiekamer waar de naasten van de overledene zich even rustig kunnen terugtrekken voor de plechtigheid.

Eigen rituelen, muziek en beeld in Crematorium Waalstede

Uw wensen vormen ons uitgangspunt, wij denken graag met u mee om het afscheid, bij het crematorium in Nijmegen, zo passend mogelijk vorm te geven. Muziek, sprekers, en beelden om alles te illustreren maken een afscheid persoonlijk. Elk mens is uniek, elke familie of andere naasten willen hun dierbare op een eigen manier gedenken. Alles is bespreekbaar, bijna alles is mogelijk, bij het crematorium in Nijmegen. Zo kan de kist bijvoorbeeld na de plechtigheid blijven staan of, bijvoorbeeld in de Boszaal, dalen. Het is uw eigen keuze.

Condoleanceruimtes in Crematorium Waalstede

Na de plechtigheid beschikt, het crematorium in Nijmegen, over verschillende ruimtes met elk een eigen uitstraling. Hier kunt u napraten over het afscheid of samen herinneringen aan de overledene ophalen, waarbij misschien een traan valt, maar soms ook gelachen kan worden. Zo’n warm samenzijn, bij het crematorium in Nijmegen, kan het verdriet verzachten, al is het maar voor even. Het geeft een mooie herinnering en die helpt ook in de verdrietige dagen die ook na een afscheid nog kunnen volgen.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Nijmegen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, bij het crematorium in Nijmegen, zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

  • Crematorium Nijmegen - Foto 1
  • Crematorium Nijmegen - Foto 2
  • Crematorium Nijmegen - Foto 3
Crematorium en Uitvaartcentrum Waalstede

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Nijmegen:
Crematorium en Uitvaartcentrum Waalstede
Staddijk 130
6537 TW Nijmegen


Een uitvaart regelen in Nijmegen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Nijmegen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematorium-nijmegen.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Nijmegen vooraf regelen? Intakeformulier